Kærlighedsskrinet – En kalenderhistorie i 24 afsnit (hardcover)

179,00kr.

Kærlighedsskrinet – en kalenderhistorie i 24 afsnit er en fantasy-fortælling om den 13-årige Nynne og kærlighedens magi. En julefortælling uden nisser men med mange andre magiske væsner. Med 24 kapitler – ét til hver dag i december. Ønsker du en hilsen i bogen er du velkommen til at skrive det i bemærkningerne. Leveres senest 10.11.

På lager

Category:

Beskrivelse

Nynnes lange juleferie bliver slet ikke, som hun havde ventet. Hendes morfar fortæller hende en dyster hemmelighed og sender hende dermed ud på sit livs vigtigste eventyr. Med sig har Nynne sin bedste ven Kasper – og en magisk bog. Deres opgave er at redde menneskenes kærlighed til hinanden, inden den forsvinder. Sammen kæmper de to børn sig igennem djævlingenes golde rige i jagten på Kærlighedsskrinet.

Kærlighedsskrinet er en fantasy-fortælling i 24 afsnit om den 13-årige Nynne og kærlighedens magi. En julefortælling uden nisser men med mange andre magiske væsner.

Ønsker du dedikation i bogen? Du kan skrive i bemærkningerne til din ordre, hvis der skal stå noget specifikt, eller eventuelt bare til en bestemt person. Så skriver jeg inden bogen bliver sendt afsted.

Ved forudbestilling leveres bogen med ønsket leveringsmetode til udgivelsesdagen d. 10.11.

Bog i hardcover med softtouch kachering og guldfolie. 179 sider.

ISBN 978-87-997748-7-6

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Størrelse 21,5 × 13 × 2 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kærlighedsskrinet – En kalenderhistorie i 24 afsnit (hardcover)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i…