Kærlighedsskrinet – En kalenderhistorie i 24 afsnit (E-bog)

149,00kr.

Køb årets julekalender som e-bog leveret direkte til din mail. Kan læses på både telefon og tablet og derfor nemt tages med – eller deles mellem flere familiemedlemmer. Kærlighedsskrinet – En kalenderhistorie i 24 afsnit er en fantasy-fortælling om den 13-årige Nynne og kærlighedens magi. En julefortælling uden nisser men med mange andre magiske væsner…

Beskrivelse

Nynnes lange juleferie bliver slet ikke, som hun havde ventet. Hendes morfar fortæller hende en dyster hemmelighed og sender hende dermed ud på hendes livs vigtigste eventyr. Med sig har Nynne sin bedste ven Kasper og en magisk bog. Deres opgave er at redde menneskenes kærlighed til hinanden, inden den forsvinder. Sammen kæmper de to børn sig igennem djævlingenes golde rige i jagten på Kærlighedsskrinet.

Bogen er en fantasy-fortælling i 24 afsnit om den 13-årige Nynne og kærlighedens magi. En julefortælling uden nisser men med mange andre magiske væsner.

Du får et download-link tilsendt med din ordrebekræftelse. Bogen kan herefter downloades som PDF.
Her kan du læse en vejledning til, hvordan du får den over på din Apple- eller Kindle-device.

For Apple-brugere: 

Download foregår i baggrunden af din skærm. Derfor vises muligvis kun et blankt browser-vindue, mens filen hentes.

Sådan gør du:

  • Klik på linket i mailen og download filen til din computer/iPhone.
  • Gem på din computer/iPhone. Computer: Find filen under downloads/overførsler og gem den f.eks. i en cloud-service som du også kan tilgå fra din iPhone/iPad/iPod. Nu kan du læse e-bogen via din cloud-tilgang på din device. IPhone: Når bogen åbner skal du trykke på “gem”-knappen (symbolet er en firkant med en pil op af) , vælg kopier til Books/Bøger. Nu ligger e-bogen i app’en og du kan finde den i dit bibliotek.

For Kindle-brugere:

  • Klik på linket i mailen og download filen til din computer.
  • Åbn SETTINGS i prikmenuen til højre på din Kindle.
  • Tryk YOUR ACCOUNT. Nederst i den menu du kommer til, er der et punkt, der hedder ”Send-to-Kindle E-mail”. Fra din computer, sender du en e-mail til den e-mailadresse, der står her i teksten. Emnelinien skal hedde: Convert. Vedhæft PDF’en af bogen.
  • Når e-mailen er sendt skal du vente på, at din Kindle opdaterer.

Hvis filen ikke dukker op indenfor nogle få minutter, så log ind på din Amazon-konto på din computer og undersøg, om den e-mailadresse du sendte PDF’en fra, er godkendt:

  • Log ind på Amazon og tryk på din konto.
  • Under ACCOUNT SETTINGS skal du vælge MANAGE CONTENT AND DEVICES
  • Vælg fanen PREFERENCES og klik på PERSONAL DOCUMENT SETTINGS. Under APPROVED PERSONAL DOCUMENT E-MAIL LIST kan du se, hvilke e-mailadresser der er godkendt og evt. tilføje nye.

Note: Vær opmærksom på, at bogen ser anderledes ud på Kindle end som PDF.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kærlighedsskrinet – En kalenderhistorie i 24 afsnit (E-bog)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *